Wednesday, August 23, 2017

Turisták

Mindig utáltam az idegenforgalom iparágat.

A lényege: bunkók elutaznak valahová, semmi se érdekli őket ott, ezért egyetlen gondjuk a szálloda és a strand. Persze ez túlzás, van azért értelmes turizmus is, de egyre csökken a szerepe.

Mindenesetre az ellenkező véglet se kisebb hülyeség.



Nemrég tízezrek tüntiztek Spanyolországban, mert nem akarnak turistákat, hanem helyettük ki tudja miért menekülteknek nevezett iszlamistákat szeretnének. Az ő dolguk, Spanyolországban nagyon aktív a háttérhatalom, egyik kiemelt céljuk e szép ország felrobbantása. Homokosok, pedofilek, transzvesztiták terrorhatalma, agyatlan kényszerautonómia a régióknak, kitalált nyelvek nyomása, feminizmus, pornográfia mndenhol, a spanyol nép elnyomása - erről szól a legújabb kori spanyol történelem a hetvenes évek vége óta. Látható, hogy egyes körök készakarva rombolnak. Ennek része most az újraiszlamizálás, pedig ma nem létezne Spanyolország, ha a VIII. sz. és aXV. sz. között szívósan, határozottan nem szüntették volna meg a spanyol uralkodók az iszlám uralmat, kiűzve minden muszlimot, sőt muszlimgyanúst is. Érthető, hogy ez megbocsáthatatlan bűn liberális szempontból, így meg kell bosszúlni.

Azt mondanám a múltheti barcelonai terrorakcióról: csak azt kaptátok, amit akartatok, de nem mondom, mert szeretem a spanyol népet, s tudom, sokan nem értenek egyet azzal, ami zajlik.

6 comments:

  1. "agyatlan kényszerautonómia a régióknak, kitalált nyelvek nyomása"
    És ezt a hazudozást te nem nevezed gyűlölködésnek? Van olyan nálad jobban élő népcsoport, amit te nem gyűlölsz? De legalább kezdem kapisgálni, a proli irigységből indul ki a gyűlöleted.

    ReplyDelete
  2. Nem gyűlölök egyetlen népcsoportot se.

    ReplyDelete
  3. Persze, szeretetből hazudozol róluk.

    ReplyDelete
  4. Hol a hazugság?

    ReplyDelete
  5. Pl. a valenciai nyelv ilyen.

    ReplyDelete