Tuesday, February 7, 2017

Soros Bukarestben

A liberális háttérhatalomnak szükségesek a színes álforradalmak.

rom17Ezek célja a nép eltérítése az igazi problémáktól.

Térségünkben a Soros Alapítvány a legaktívabb a műforradalmak szervezésében, bár messze nem Sorosék az egyetlenek, akik ilyesmivel foglalatoskodnak.

Most Romániában pontosan ez zajlik: a demokratikusan és szabadon megválasztott kormányzat ellehetetlenítése.

Van valós ok az elégedetlenségre? Nyilván van, ilyen ok mindig van. Csak erre aztán rá kell szervezni, s így aztán könnyedén kézben lehet tartani minden kormányt, hiszen innentől tudja, ha legközelebb „helytelenül” politizál – magyar nem a háttérhatalom érdekeit messzemenően szem előtt tartva -, akkor jön a következő „spontán” tömegtüntetés.

6 comments:

  1. Te Birca!
    Hogyan is van ezzel a Sorossal!?Ugyanis a mostani román kormány teljes egészében kiszolgálta az USA-érdekeket,ott állomásozik egy csomó tank,repülő,valamint a védelmi rakéta-rendszer silói,őrizendő az iráni rakétáktól(lehet ,hogy Oroszországot is?!),a Fekete tengeren megfáradt hadihajók román kikötőkben pihenik ki fegyvertelen SzU-24-esek által okozott felségsértéseket,hát akkor mijjafészkesfene ütütt mindenki Gyuri bácsikába,hogy még holtában is szines forradalmakat álmodik Romániában,azaz ökör alatt borjat keres?!
    (Azért holtában,mert Benjamin Fulford erősen vizionálja,hogy SGY már meghalt mostanában,csak a háttérhatalom él vissza a szervezeteiben a nevével!)
    Ráadásul a román korrupciós törvény nekem sem tetszik,és jogosnak tartom a tüntetők követeléseit,és azt is,hogy nem hisznek a kormánynak,és le akarják mondatni,mert Orbán példáján okulva,aki ,ugye egyes ,neki kedvező törvények visszavonattatása után más formában,de azonos tartalom megszavaztatta azt a törvényt,amit az AB ,vagy a KE. megvétózott!
    Nem akarlak zavarba hozni,mert értem én,hogy ma már annyira összekuszálták a politikai világot,hogy már nem tudni ki kivel,mi mivel van!

    ReplyDelete
  2. Gondolkodni tudó birca elfelejtett gondolkodni. Most épp az jött a Fideszpropaganda eheti utasításában, hogy Sorosozni kell, hát tessék, itt az eredmény.

    ReplyDelete
  3. Nem érdekel eyik párt propagandája se.

    ReplyDelete
  4. Ezek az ütődöttek, a romániaiak manipulálói, azt gondolják, hogy azé a hatalom aki a népfigyelmét terelgeti, mint egy bika nyájat, "itt és ott van a probléma", "ezt és azt figyeljétek meg", csakhogy ez a politikai filozófia erodálja a társadalom kohézióját, hol ott a problémákat éppen a Soros Gyuri által kiképzett politológusok idézték elő, akiket viszont nem nevezhetünk, nevükön mert ők a szakértők, tehát nincs kit felelősségre vonni. Ugye milyen ügyesen ki van ez találva.

    ReplyDelete
  5. Az szomorú ha érdeklődés nélkül is folyamatosan, gondolkodás és kritika nélkül ismételgeted a hazugságot...

    ReplyDelete
  6. Csak az álláspontomat ismételgetem, semmi mást.

    ReplyDelete