Sunday, September 24, 2017

Gyerekhalál

Meghalt egy magyar kisgyerek Kárpátalján.

Nem tudom igaz-e a hír, mert egy bulvárlap közölte. Tekintsük igaznak!

Mindegy, hogy magyar és mindegy, hogy hol történt. Az eset általános tanulságot hordoz.

Rossz jegyet kap egy 9-éves gyerek, erre megöli magát. Ez nyilván elmebetegség. De mi okozza az elmebetegséget? A liberális társadalmi rend, mely állandóan teljesítményt, hatékonyságot, kiválóságot követel, s lenéz mindenkit, aki képtelen az elvárásokat betartani, kivéve persze a lumpeneket, akik eleve kívül helyezik magukat a társadalmon, ezeket ugyanez ugyanez a rend simogatja és segélyezi. Jól látható ez a migránsválság kapcsán is: a migránssimogató államok a betódult lumpeneknek hatalmas segélyeket adnak, miközben a saját mélyszegényeik ilyet nem kapnak, ők önhibájukból tehetetleneknek vannak minősítve.



Ez a kisgyerek rádöbbent, hirtelen értéktelenné vált, felesleges emberré, kikerült a VIP-emberek osztályából, így jobb, ha nem is él tovább. Hiszen nem elég baj, ha valaki kívül van az eliten, ezt még szégyellni is köteles az illető. Ez a gyerek pedig megtanulta mindezt, s komolyan el is hitte!

Ez egy gusztustalan erkölcsi rend, egy dehumanizált, perverz, elferdült társadalom. Ilyen a liberalizmus: már a gyerekekből is elmebeteget csinál.

Ez még egy ok, hogy erőnk szerint fellépjünk a liberális eszmék ellen. Mi ugyanis emberek akarunk lenni,  s nem akarunk hatékony, kiválóan megolajozottan működő gépek lenni, akik termelik a profitot éjjel nappal egy magáról megfeledkezett világelit számára, mely unalmában már azt se tudja, mivel üsse el idejét.

A lehető legközelebbi időpontban, sürgösen ki kell űzni a bolygóról azt a rendet, mely miatt gyerekek halnak meg!

A globális nagytőke urait és főszolgáit személyesen vádolom ennek a gyereknek a haláláért! Lesz még nemulass, paraziták, hiába imádkoztok Sátánotokhoz! Nem lesz kegyelem.

1 comment:

  1. Hogy te mekkora érzéketlen fasz vagy. Csak úgy ugrasz a rossz hírekre, hogy a liberalizmus számlájára írd. Hazug faszság, ahogy a legtöbb írásod. Ezt a gyereket nem a társadalom tette tönkre, hanem a szülei.

    ReplyDelete