Friday, September 29, 2017

Vesszen Botka!

Mára Botka lett a ballib agytröszt egyes számú ellensége. Orbán hirtelen a második helyre szorult a kilövendők listájában. Vajon mi történt?

Hogyan lehetett a legerősebb ballib szervezet vezetőjéből a ballibek, s a mögöttük álló Soros-maffia, valamint a háttérhatalom fő ellensége?

Mert tény: a magyar ballibaizmus ismét kitermelt egy embert, aki rádöbbent, a liberalizmus az oka minden bajnak,  s balra kellene fordulni ahhoz, hogy a politika hasznos legyen. Ez Botka, ő az, aki rájött: az MSZP bajának minden oka, hogy az az évek során liberális párttá züllött, így szavazói lassan elmentek, elsősorban a Fideszhez és a Jobbikhoz.

Már volt egy ilyen eset: egy ifjú lánglelkú, nyugatnyaló ultraliberális,  a háttérhatalom nagy reménysége, Soros személyes haverja. Orbánnak hívták. Az évek során szembefordult gazdájával,  miután rádöbbent, hogy a nyugat érdekeinek követése és a Soros-félék receptjének betartása sehová se vezet, azon kívül, hogy pár parazita globálkulák naponta újabb milliárdokkal gazdagszik, miközben az ország népe nem lép előre.

A háttérhatalom legnagyobb rémálma: Orbán ellenfele egy másik Orbán lehet a magyar politikában! Ez olyan szörnyű jövőkép, ami ellenében még az Orbán "diktátor" elleni harcot is szüneteltetni kell.



Jönnek egymás után tehát a lejárató cikkek, a hamisított közvéleménykutatások, neves ballib megmondóemberek hányásai, s minden ismert eszköz a liberális boszorkánykonyháról. Most nem szégyellik ehhez a fideszes médiákat is felhasználni.

Nem adok sok időt Botkának, le lesz vadászva hamarosan. De mindenesetre le a kalappal előtte, hogy mert kesztyűt dobni a Soros-féle elnyomók mocskos pofájába.

No comments:

Post a Comment