Friday, November 3, 2017

A fanatikus ballib kommentelő mint állatfaj

Előre hozzáteszem: nem gondolom, hogy minden ballib ilyen lenne.

A ballib hívek 90 %-a normális ember: vagy elvi alapon vagy "kisebb rossz" alapon támogatja a ballib pártokat. Itt a maradék 10 %-ról lesz szó. Összeírtam a 12 jellemzőjét ennek a fajnak.

Szóval lássuk a 12 fő ballib rögeszmét!

1. Fanatikus híve az 1920 előtti magyar választási rendszernek, az adócenzusnak. Lásd: csak az szavazhasson, aki határon belűl állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik és itt fizet adót.

2. A határon túli magyar idegen, s gyűlölni kell őt, miközben az idegengyűlölet csúnya rossz dolog. Lásd, a szemét ukránok százezres nyugdíjakat kapnak, a jöttment románok meg lopják a családi pótlékot.

3. Szerinte a kereszténység eleve egy hatalmas hazugság, de ha mégis elfogadható, akkor meg a liberalizmust jelenti. Aki nem liberális, az álkeresztény. Lásd, Jézus - aki egyébként nem létezett - az első liberális volt.

4. Egyszerre hiszi, hogy az állam ne avatkozzon bele a gazdaságba és azt, hogy a kormány a hibás az alacsony bérekért. A sztrájkokat éles politikai szemmel nézi, csak az a jó sztrájk, mely az állam ellen megy, a külföldi magáncégek esetében a sztrájk ugyanis szerinti a kormányt segíti. A tervezett MÁV-sztrájk esetében a ballib kommentelő forradalmi lázban égett, a Tesco-sztrájk esetében viszont a cégvezetést támogatja.

5. A választások el vannak csalva, kivéve, amikor az időközi választásokon ellenzékieknek nyernek. Ugyanez a választási rendszerre is igaz: ha ellenzéki nyer, akkor igazságos az egyébként "igazságtalan" választási rendszer.

6. A mi milliomosunk tisztességes vállalkozó, aki meglátott valamiben „fantáziát”, majd ügyessége és hihetetlen munkabírása révén (heti 170-180 órát dolgozott) megérdemelten gazdag lett, míg a ti milliomosotok tolvaj gazember. A legjobb milliomos pedig a nyugati, előtte le a kalappal. Soros is végigdolgozta életét, hetente átlag 200 órát is ledolgozva, nem aludt, nem evett, így lett 10 milliárd dollárja.



7. A közvéleménykutatás hamis, mert őt nem kérdezték meg, további mind a 10 haverja ballib szavazó. Szóval nem kell elhinni, kivéve ha 1 % növekedést jelez valamelyik ballib pártnak.

8. A statisztika nem igaz, amikor kellemetlen tényt mond. Pl. nem igaz, hogy növekedett az átlagbér, mert ő ismer embereket, akik ennél kevesebbet keresnek. 2010 előtt viszont semmi gond nem volt az átlagbérrel, pedig akkor is ugyanúgy számolták.

9. A médiák 95 %-a Fidesz kezében van. Erről akkor is meg van győződve, ha a legolvasottabb, legnézettebb médiák között éppen a liberális médiák vannak előnyben, s mindent beleszámítva az arány kiegyensúlyozott.

10. Akasztgatni kell, forradalom kell, mert a nép zöme idióta, így az okos kisebbségnek bele kell vernie a jót erőszakkal a népbe.

11. A „baloldal” szó liberálist jelent, a baloldal fő értéke tehát a kapitalizmus éljenzése.

12. A fő ellenség a belső. A legvadabb gyűlölködést a fanatikus ballib nem a Fidesz ellen intézi, hanem az „eretnek” ballib felé. A gyurcsányista óballibek szerint mindenki fideszes, aki Gyurcsány ellen beszél, az antigyurcsányista óballibek szerint viszont Gyurcsány a Fidesz fizetett ügynöke. Abban viszont mindkét tábor egyetért, hogy a Momentum-féle újballibek a Fidesz fizetett ügynökeiből áll. Erre a fő bizonyíték: a Momenntum elnökének olyan szakálla van, mint Orbánnak 30 éve.

No comments:

Post a Comment