Sunday, November 5, 2017

A háttérhatalom propagandája

Lássuk  a háttérhatalom fő propagandatémáit! E cikk elsősorban azoknak szól, akik mindezt még nem ismerték fel.

Mi is a progressziónak - a háttérhatalmi ideológiának - a célja? A természetes jó ellenzése, az agyak kimosása a természetes jóból. Mi is a természetes jó fő kifejezési módja: a szépség és az igazságosság. Ezért minden progresszív propaganda vagy a szépség, vagy az igazságosság ellen irányul, néha egyszerr mindkettő ellen.

Íme a progresszió nevű háttérhatalmi irányzat fő agymosási témái. Lássuk a 8 legfontosabbat!

1. Világpolgárnak lenni.

Mi a valóság? Semmi gond az egész emberiség tagjának érezni magunkat, de ez nem lehet senkinek se az egyetlen identitása. A gyökértelenség az egyént fokozottan gyengévé teszi. A gyenge egyén pedig alkalmas építőanyag a háttérhatalom számára.

Az igazi világpolgárság valójában álca, s 2 dolgot takarhat: a világ kizsákmányoló elitjét, akik nem hajlandók közösséget vállalni az emberiséggel, vagy gyökértelen lumpeneket, akik majmolják az előbbieket. Magyarország e tekintetben jól áll, még a legvadabb liberálisok zöme se hiszi magát világpolgárnak.



2. Jog a abortuszhoz.

A háttérhatalom egyik célja a lakosság csökkentése. Ezért nem riad vissza a csecsemőholokauszttól se.

Mi a valóság? A gyilkosság sose lehet jog, az önvédelem esetét kivéve. Minden faj ösztöne védeni saját utódait. Az abortusz gyilkosság, s egyetlen megoldás rá a teljes tiltás. Magyarországon sajnos a lakosság többsége abortuszpárti, ezért kőkemény átnevelésre lesz szükség.



3. A homoszexualitás mint alternatív életforma.

A betegség nem alternatíva, a homoszexualitás pedig súlyos betegség. A homoszexualitás propagandája rombolja a házasságot, a családot, megrontja a felnövekvő nemzedéket.

Az egyetlen jog, mely megilleti a homokosokat a betegjog.  Minden más liberális "joguk" törlendő. Magyarországon sajnos sok "joguk" van, ezek a jövőben semmissé nyilvánítandóak. Szerencsénk, hogy a magyarok zöme homofób.



4. Genderelmélet.

A cél a nemek összemosása, ezzel közvetve a családok lerombolása.

Mi a valóság? A genderelmélet hamis tanítás, a nemek nem szabadon választhatóak, hanem biológiailag determináltak. A nemüket "szabadon" megválasztókat kezeltetni kell elmegyógyintézetekben. Magyarország ezen a téren büszke lehet: a lakosság 99 % nevet a "genderjogokon".



5. A "könnyű" drogok legalizációja.

Könnyű drogok nem léteznek, minden drog kemény. A marihuána propagálásának célja egyetlen dolog: az emberiség függőségbe taszítása. Egyetlen megoldás a probléma ellen a hosszú börtön, kiemelt esetekben pedig a halálbüntetés.



6. A sikeres válalkozó mint szuperhős.

Minden vállalkozás lényege emberek sárba tiprása. Különösen cinikus ezek mellett a munkát mint valami becsületbeli ügyet felhozni. A legsikeresebb vállalkozók pedig mind gazemberek.

Az intenzív államosítás a jövő dala. A magántőke nem vehet részt se stratégiai területeken, se állami feladatokban. A magántőke helye a produktív vállalkozás csak.



7. Migráció.

A migráció olyan, mint az alkohol: kis mértékben hasznos, nagy mértékben nyomorba dönt. A kontrollálatlan migráció célja az egyes államok önazonosságának lerombolása, gyökértelenné változtatása.

A tömegmigráció ellen szerencsére sikeres front kezd kialakulni, ezzel áthúzva a világuralmi emberszabásúak pokoli terveit.



8. A feminizmus.

A feminizmus a hagyományos családellenes propaganda alapköve. Rendszerint együttműködik a genderelmélettel és az abortusszal, de azoknál alattomosabb. A cél itt elsősorban a nők nőtlenítése. Lásd: a női szépség megbélyegzése a különféle sminkellenes akciókkal, a beteges túlsúly normálisnak nyilvánítása (úgynevezett plus size modellek propagálása), a szingliség és a gyermektelenség tapsolása, minden udvarlás erőszaknak minősítése, stb.

A feminizmus szarvának letörés talán a legfontosabb feladat napjainkban, mert talán ez a leghatásosabb eszköze jelenleg a háttérhatalmi agresszoroknak!



 

1 comment:

  1. Gyomorforgató, hazug írás, egy gyűlölködő, undorító, hazug embertől. Mindig bebizonyítod, hogy van még lejjebb, te erőszakpárti, nőverő fasz.

    ReplyDelete