Saturday, June 24, 2017

A gazdaságpolitikai választási kampány

Pechjük van megint a ballibeknek.

Mivel a hagyományos liberális témákkal nem lehet Magyarországon választást nyerni - mert pl. ki a fenét érdekel, hogy házasodhatnak-e a homokosok vagy hogy mi az AB hatásköre -, így a ballibek kénytelenek voltak hamis gazdaságpolitikai kampányt indítani.

A kampány célja annak tudatosítása, mintha Magyarország lenne a világ - de legalábbis Európa - legszegényebb országa, melyet 2010 óta mindenki más már lehagyott.

A gond ezzel nem csak az, hogy ez nem igaz. Magyarország persze a nyugathoz képest valóban szegény, de ez az egész keleti régióra igaz: a legmagasabb életszínvonallal büszkélkedő Szlovénia sem tudott a nyugathoz felzárkózni, s ugyanez igen minden más térségbeli országra is, azokra is, ahol a kormány liberális és követ minden nyugati utasítást. Magyarország életszínvonala megfelel régióbeli helyének, annál se jobb, se rosszabb. Az egyes országok közti eltérések szinte a hibahatáron belül vannak, pl. jelenleg Szlovákia kb. 15 %-kal Magyarország előtt van, míg Románia kb. 15 %-kal Magyarország mögött. (A ballib szöveg, hogy Romániában a magyarnál magasabb az életszínvonal egyszerűen nem igaz.)

Annak oka, hogy képtelenség felzárkózni a nyugathoz maga a geopolitika rend, mely régiónkat gyarmati uralom alatt tartja immár majdnem 30 év óta. De ez más kérdés, s ezzel az okkal természetesen a ballibek nem foglalkozhatnak, mivel egész eszmeiségük arra alapszik, hogy a jövő záloga a nyugatnak való totális lefekvés. Orbán az alapkérdésekben szintén teljesíti a nyugati gyarmattartóink utasításait, de egyes másodrendű ügyekben megpróbál ellenállni, s a ballibek kampányának egyik kulcseleme éppen az, hogy azért nem zárkózik fel az ország, mert Orbán nem eléggé szolgálja ki a nyugatot. A megoldás az ellenkezője lenne: erősebb ellenállás a brüsszelita rémuralomnak.

A nyugat manapság válságban van. A yervezett Negyedik Birodalom társfűrerei, Mertkell és Micron, saját országukat sem képesek rendben tartani, nemhogy képesek lennének az ébredő keleti régiót lenyomni. Egymást érik nyugaton a terrortámadások, a liberális kormányok ez ellen semmit nem tesznek, elkeseredett nyugati kisemberek kénytelen saját kezükbe venni az igazság ügyét, lásd  a múlt héten a bátor angol keresztest, aki megleckéztett egy iszlamista terrorközpontot Londonban.

A ballibek gondja leginkább az, hogy az ő vezetésük alatt. pl. 2002-2010 között, se emelkedett ki Magyarország, akkor se lett a régió éllovasa, akkor se zárkózott fel a nyugathoz. Nincs tehát mire hivatkozni. Azaz marad az értelmetlen és teljesen hiteltelen nyugatozás. A növekvő kitántorgás Magyarországról is a ballibek ellen dolgozik: egyre több magyar szerez tapasztalatot nyugaton, s érti meg milyen hamis a nyugati világrend.

Ráadásul 2010 óta a magyar helyzet nem zuhant, hanem enyhén emelkedett. Hozzáteszem, a fideszes propaganda a látványos növekedésről szintén nem igaz, szimpla lassú növekedésről lehet beszélni, mely picit javított a helyzeten, de teljesen elégtelen mértékű a nyugathoz való felzárkózáshoz. Azaz ezt sem tudja a ballib propaganda kihasználni.

Ezt a meccset  a ballibek - hála Istennek! - ismét csúnyán elbukták...

No comments:

Post a Comment