Saturday, May 27, 2017

A nyugat végleges elhülyülése

Az agonizáló, liberális, antihumanista nyugat nap mint nap jelzi: nem fárad el soha az európai emberek becsmérlésében és irtásában.

Egyik nap robbantanak a liberálisok által felcukkolt iszlamisták. S jönnek megint a plüssmackók, az idióta profilképek, meg a debil nemfélünközés. Ha ezek a játékmackók élnének, szégyenükben azonnal felrobbantanák kamikádze-akcióban saját magukat, de előtte még lehánynák tulajdonosaikat. S még valami: a normális emberek FÉLNEK, ha veszély van. A félelelem egy természetes emberi reakció, mely - úgy tűnik - csak a fanatikus liberálisokból hiányzik.

(forrás: Independent)


Aztán történelmi esemény van másnap: a  NATO-vezetők találkozóján a vezetők házastársainak csoportképére a homoklobbi betette a Luxemburgi Köztársaság valamelyik perverz vezetőjének a bérfiúját. A fiúcska szélesen mosolyog hátul, mint egy férfiprosti, ami persze érthető, hiszen az is. Vele konkrétan persze semmi gond: hiteles, koherens egyéniség lehet, hiszen legalább nem titkolja, hogy sátánista. Kérdés azonban: miféle jövőképet, erkölcsöt mutat ez a nyugat, mely nyíltan és büszkén hirdeti: megrontunk titeket, megerőszakoljuk gyerekeiteket, majd felrobbantunk mindent ami él és mozog?

Dehát mit lehet tenni? Nehéz megállítani azt, aki minden erejével törekszik az öngyilkosságra. Kezet nyújtunk, de amikor azt többször is leverik, többet nem szólunk. Szóval nyugodtan robbantsd fel magadat, nyugat, nem szólunk bele, de ha lehet minél hamarabb. S ígérjük: majd viszünk plüssmackókat rothadó sírodra!



 

 

 

4 comments:

  1. Uramfia! Ezt tényleg maga írta?

    Hát ettől tényleg mindenkiben benne marad a szó.

    ReplyDelete
  2. Mindig ott a szerző neve.

    ReplyDelete
  3. Tényleg ekkora benned a nyugat iránti gyűlölet? Kiskorodban egy későbbi brüsszeli bürokrata elitta előled a kakaódat? Illiberális bérrettegés volt a jeled az oviban?
    Mi fáj, gyere mesélj! :)

    ReplyDelete
  4. Hol itt a gyűlölet? Sehol.

    ReplyDelete