Thursday, May 11, 2017

Brumella is elment

Mive közismert, hogy a rettenetes Zorbán 2010 óta a magyar fiatalok 101 %-át elkergette az országból, íme egy ismerősön, Barna Brumella szívszaggató története.

Brumella 2006-ben végzett balneológia-média szakon a CEU-n. Azonnal el is tudott helyezkedni 550 ezer Ft bruttó fizetéssel, de ne feledjük, ez még a paradicsomi Gyurcsányi-kor volt, amikor a magyar életszínvonal a nyugati felett volt.

Aztán hatalomra került fülkepuccsal a fasiszta, cigány Zorbán 2010-ben, s immár a kormányzat eldöntötte, tönkreteszi a magyar bálna iparágat, így a demokrata érzelmű balneológus szakembereket elbocsátották! Brumella is az utcán találta magát, sőt kirúgás előtt két fideszes meg is erőszakolta őt, de a kézivezérlésű - egyensúlyaitól és balfékjeitől megtisztított - ügyészség félt eljárni az ügyben!

Ekkor Brumella ajánlatot kapott egy londoni cégtől. Azóta már senior balneológus ott, a fizetése 5000 font, szolgálati lakást kap, s minden nap sofőr viszi a munkahelyére, s így is csak heti 10 óra a munkaidő, de csak akkor kell bemennie, ha jó kedve van éppen.

Most a cég ki akarja nevezni Brumellát a cég budapesti képviseletének élére, havi 4 milliós fizetéssel, plusz kacsalábon forgó villa és Mercedes S650 szolgálati kocsi, de Brumella lelkiismereti okokból visszautasította, mert nem hajlandó egy városban élni az emberevő, csúnya Zorbánnal.

11 comments:

  1. Tényleg! Milyen vicces hogy minimum félmillió ember elszelelt 25 év alatt. És lassan alig van orvos meg ápolónő. Meg aki nyugdíjjárulékot meg TB-t fizet Magyarországon.

    Muhahaha!!! :o)

    ReplyDelete
  2. Ez van, szögesdrótot akarsz és kiutaázsi engedélyt?

    ReplyDelete
  3. Nem. Egy olyan országot, amelyben lehet élni.

    És nem egy mocskos, tolvaj patkánycsorda irányítja.

    ReplyDelete
  4. Az országot Brüsszel és a Soros-féle patkánycsorda irányítja. Őket kell kiirtani.

    ReplyDelete
  5. Ugye az veletlen se zavar, hogy a regioban mindenhonnan tobben mentek el? Sot, kepzeld, meg az osztrakoknal is nagyobb a kivandorlas. Bar tudom, szerinted ott is a Zorban elol menekul mindenki :)

    ReplyDelete
  6. Csakhogy például maga Orbán is Soros-kreatúra.

    ReplyDelete
  7. Így igaza, de gazdája ellen fordult.

    ReplyDelete
  8. Már ha hiszünk világhíresen Igazmondó Orbán Apánknak, aki világhíresen még sohse hazudott.

    :o)

    ReplyDelete
  9. Csak most esett le a tantusz, hogy ezt nekem írta. Mivel mindenkiről feltételezem először, hogy nem funkcionális analfabéta, és legalább homályosan kapisgálja, mi az értelme annak, amit olvas, ezért nem vettem észre, hogy nekem szól.

    Ezért hát gyengébbek kedvéért megismétlem:
    "... 25 év alatt. " !!!

    ReplyDelete
  10. Sorosnak se hiszel?

    ReplyDelete
  11. ZORROASZTERNEK! :)

    OFF
    Sorry, ez volt az elso kommentem ide, a reply gombra nyomtam, azt hittem, hogy kulon jelzi, hogy a tiedre reagalok, mint szinte minden normalis forumban/blogon
    ON

    Ertettem, arra is valaszoltam. Minden altalam ismert statisztika azt tamasztja ala(ENSZ, KSH, OECD, CIA orszagjelentes)
    De ha neked jobban tetszik, akkor atfogalmazom:
    Lehet, hogy tolunk 25 ev alatt elmentek fel millioan, de a tobbiektol meg tobben! Mellesleg pont a liberok mossak ossze Orbannal a kivandorlast, szoval mar csak ezert is ongol a felhaborodasod.

    ReplyDelete