Friday, May 26, 2017

MSZP

Jelenleg egyetlen ellenzéki párt van, mely komolyan gondolja Orbán leváltását és ehhez még valamilyen terve is van: ez az MSZP.

Persze semmi esélyük jövőre, de később esetleg lehetne ezzel az új iránnyal, amit Botka próbál átvinni.

Ugyanis csak az MSZP vette észre ugyanis, hogy európázással, nátózással, homokosok "jogaival", antiszemitázással, fasisztásázással, uberezéssel, ceuzással,  a nagytőke éljenzésével, a versenyképesség hangoztatásával nem lehet választást nyerni, mert akit mindez érdekel, az már úgyis liberális szavazó, viszont másokat mindez taszít. A fenti jelszavak kb. arra jók, hogy megnyerhető legyen 5-10 % közötti szavazás, ennyi a liberális szavazó Magyarországon.

Persze van egy hatalmas veszélye az MSZP esetleges győzelmének mondjuk 2022-ben. Hiába az új irányvonal, azonnal ráakaszkodnának a liberális kullancsok, ha kormányra kerülnének.

Ettől függetlenül támogatom Botka merészségét, hogy szembe mert fordulni a ballib megmondóemberekkel. De szinte biztos, hogy jövőre a fejét veszik saját liberális párttársai, s lesz egy új vezetés,  a hagyományos romkocsmázó, drogozó, migráns- és homokossimogató, a néptől fényévnyire élő, a kisembereket mélyen megvető és leszaró hagyományos ballib értelmiségiekből.

No comments:

Post a Comment