Monday, December 18, 2017

Az eszement gyűlölködés

Van az, hogy elveszi a gyűlölet az ember eszét. De a legtöbb embernél ez gyorsan elmúlik. Keveseknél sajnos ez tartós állapottá romlik.

Ez történhetett Iványival. Évek óta képtelen feldolgozni, hogy Orbán dobta őt.

Így oda jutott, hogy egy nemzetközi szélhámost és emberellenes aktivistát Nobel-békeldíjra javasolt.

Nem kell félni egyébként, Sorosnak semmi esélye Nobel-díjat kapnia. Ennyire még a hétpróbás homokosokból, liberálisokból és pedofilekből álló Nobel Bizottság se idióta.

A javaslat jövője megjósolható. Alá fogja írni az a 150-200 tagú örökös béraláíró kör, aki minden magyarellenes javaslatot aláír, egy részük munkaköri kötelességből, hiszen Soros alkalmazottja. Aztán lesz esetleg egy 40-fős tünti. Pár hétig beszámolnak minderről a ballib médiák. Aztán mindenki el is felejti.

2 comments:

  1. Azt szeretném megkérdezni,ha orbán megszüntette Iványi egyházát,akkor orbán nála keresztelkedet kölykei most pogányok?Esetleg levetették ezt a vallást,mint más a szaros gatyát és felvettek egy másik szaros gatyát,akarom mondani vallást?Csak kérdezlek beeee.

    ReplyDelete
  2. 1. Csak Orbán két legidősebb gyereke lett metodistának keresztelve.
    2. Mindketten azóta újra meg lettek keresztelve.
    3. Egy egyház jogi státusza NEM érinti az általa végrehajtott szertartásokat. Egy keresztelés érvényessége nem állami akarat függvénye.

    ReplyDelete