Monday, April 10, 2017

Liberális vegyi támadás

Vegyi támadás érte a liberális médiák olvasóit, akik még hisznek a liberális álhíreknek.

Szíriában évek óta háború zajlik. A kb. 17 milliós lakosságú országban eddig kb. félmillió ember halt meg ennek a háborúnak a következtében. Ezen kívül elvesztette otthonát és menekülni volt kénytelen további 10 millió (!) ember, ennek a számnak kb. a harmada külföldre távozott.

A háború egyetlen oka: 2011-ben a négerségéért Nobel-békedíjat kapott Obama Hussein amerikai elnök elérkezettnek látta a pillanatot, hogy a szíriai kormányzatot, mely Oroszország szövetségese, elűzze, s helyére iszlamista vezetést segítsen. Azaz geopolitikai okok állnak a háború mögött.

Eddig is láttuk: ha a nyugatnak szimpatikus erők támadnak bárkit is halálos áldozatokkal, abból maximum a lapok utolsó előtti oldalán lesz 5-soros hír, míg ha a nyugatnak nem tetsző erők támadnak, abból címoldalas hír lesz, majd az ENSZ és az összes többi sóhivatal összeül megvitatni a kérdést.

A valóságban nem tudni máig, ki támadott vegyi fegyverrel. S ha a nyugatnak nem tetsző erők is tették, az ügy elleni mértéktelen kampány szimpla cinizmus, mivel a többi, a nyugatnak tetsző erők áldozatait uganezek a szemét alakok elfogadható vesztségnek, járulékos kárnak tekintik.

Vicces mellékszel: hirtelen milyen szimpatikus lett Trump elnök az eddig őt fasisztázó liberálisoknak...

1 comment:

  1. Kedves Little!

    Örömmel látom, hogy elkezdett a saját fejével gondolkodni.

    Csak meg ne ijedjen tőle :o)

    ReplyDelete