Friday, April 14, 2017

Nagy liberális siker

Az utóbbi évek legnagyobb liberális tüntetése zajlott le a múlt hét végén, a csúcspontján 30-35 ezer résztvevő volt megszámolható.

Egyesek második legnagyobb ellenzéki tüntetésnek mondják 2010 óta, de ez helytelen, mert bár a tervezett netadó elleni tüntetésen valóban háromszor többen voltak, az semmiképpen se volt nevezhető liberális tüntetésnek.

Természetesen a kemény magot Soros alkalmazottai, a szokásos bérgágogók, s buszoztatott fizetett bértüntetők alkották, mégis ez hatalmas siker a ballibek számára. Nevetséges persze és önleleplező tény, hogy semmilyen más ügyben nem voltak képesek párezernél több embert összecsődíteni, míg most Soros üzleti érdekei meghozták a csodát: komoly tömeg gyűlt össze.

A ballib vezérek óvatosságát mutatja, hogy ezúttal nem próbáltak rátelepedni az akcióta, ehelyett háttérbe szorultak. Tanultak az eddigi álcivil kezdeményezések kudarcából,  melyek azonnal ki is aludtak, amikor azokon megjelentek a ballib vezérek.


(forrás: B1 Blog)


Politikai nyertes azonban nincs. Ez persze valóban nagy tömeg a szokásos liberális megmozdulásokhoz képest, melyekre rendre párszáz ember szokott megjelenni, sőt egyeseken 10 ember se jelenik meg, lásd a nevetséges hídfoglalásokat és a Városliget szépítése elleni akciókat. De szavazatszámban ez csepp a tengerben, ráadásul ez a tömeg semmi közöset nem mutat fel azon kívül, hogy nem szeretik Orbánt, nincsen közös pártjuk, azaz nem jelentenek semmilyen változást a választókon belül.

Tulajdonképpen semmi sem történt, azon kívül, hogy Soros megmuatta, több embert képes Budapesten összetrombitálni, mint amennyit bármelyik belföldi ballib vezér. Ebből ismét hatalmas bukás lesz...

10 comments:

  1. "30-35 ezer résztvevő volt megszámolható"

    Szó szerint pont ezt a számot szajkózza a fidesznyik papagájkórus.

    Hogy eltalálta most az egyszer, véletlenül.

    Muhahaha!!! :o)

    ReplyDelete
  2. Bocs, másfélmilllióan voltatok, elírtam a számot...

    ReplyDelete
  3. Nem a szám a fontos, hanem hogy egyezik a fideszes papagájkórus által szajkózott számmal.

    Csupán jeleztem, hogy megint lebukott mint Rottenbiller.

    Ha már volt szíves jó fidesznyik módra csípőből hasbaakasztani azzal a szöveggel, hogy "még sosem bizonyították rám"

    :o)

    ReplyDelete
  4. A lényeg: nem számít mennyien vannak. Jövőre lesznek választások. Ha ténleg ilyen sokan szimpatizálnak a tüntetőkkel, akkor semmi gond: Gyurcsánynak simán meglesz a kétharmadja.

    ReplyDelete
  5. Egy kanapékommenthuszár Bulgáriából megmondja, hogy hányan voltak egy budapesti tüntetésen. Hiteles. Mint minden irománya, ez is messze elkerüli a valóságot. Csak tudnám mi érdeke származik a hazudozásból.

    ReplyDelete
  6. A fényképek nem változnak attól függően, hogy melyik földrajzi pontból nézzük őket...

    ReplyDelete
  7. Nem. Főlegmivel rajzuk semmi sem múlik. Hanem hogy a német gysrmattartóink elküldték-e a selyemzsinórt Orbánnak, és hogy kit akarnak helyette.
    A jelekből az látszik, hogy a Nácipártot.

    ReplyDelete
  8. Te nem kezdtél fényképen embereket számolgatni. Egy az egyben atvetted a fideszpropagandát. Remélem jól fizetnek a pártszékházból.

    ReplyDelete
  9. Budapest a szülővárosom, kiválóan ismerem egy tér mekkora embertömeget fogadhat be.

    Milliókat kapok a székházból.

    ReplyDelete
  10. Kicsit túláraztad ezt a szennyet.

    ReplyDelete