Sunday, January 1, 2017

2016

Az elmúlt év vilápolitikai értelemben hihetetlenül jó volt. Nem véletlen, hogy szinte minden liberális média rossz évnek tartja.

Lássuk csak azonban, miért is volt ez az év ennyire jó!

A brüsszelita elit végleg megroppant idén. Brüsszel hatalmas vereséget szenvedett a brit és az olasz népszavazáson. Brüsszel iszlamistasimogató, népellenes iránya szintén hatalmasat esett, a növekvő iszlamista terrorizmus igazolta, hogy e politika alapjaiban téves.

Az EU önjelölt, skizofrén fűrere Satana Mertkell még sajnos tartja magát, de még az ő pozíciója is csökkent.

A brüsszelitizmus liberális eszméi és tabui egymás után buknak. A népi, populista mozgalmak az egész kontinensen erősödnek, ráadásul ez mind baloldalon, mind jobboldalon létező folyamat. A liberális pártok alól csúszik ki a talaj egész Európában.

Eközben Közép-Európa volt kommunista állami sikeresen alakítottak ki egy antibrüsszelita, regionális, népi alapú összefogást, melyet a világ hatalmasai nem voltak képesek letörni. Magyarország ebben szerény, de igen fontos szerepet játszott. S egyik kelet-európai országban se sikerült a népbarát vezetés megdöntése  a nyugat által!

A világ urai Európán kívül is kudarcot vallottak. Az Arab Tavasz nevű újgyarmatosító akció befuccsolt. Kína tovább erősödött. S a legfontosabb: nemhogy sikerült volna legyőzni Oroszországot, hanem épp ellenkezőleg. az őt érintő szélesfrontú támadásból az orosz nép győztesen, megerősödve, világhatalmi tényezőként került ki.

S végül a legfontosabb, jelképes esemény: a hatalmasok fantasztikus bukása az amerikai elnökválasztáson.

Érthető tehát a liberálisok rossz hangulata. Valóban minden alátámasztja ezt. Nem lennék most a helyükben.

 

No comments:

Post a Comment