Thursday, January 12, 2017

Évvégi ballib hagyomány

Minden év végén immár ballib hagyománnyá vált a valóságban nem létező magyarországi "éhezés" feletti álszent szörnyülködés.

Ezen eseménysorozat fontos eleme az állami költségvetésből dúsan finanszírozott, emellett rabszolgamunkából élő krisnás szekta hagyományos PR-akciója.

krsn

Most is megrendezésre került a vidám krisnás sorállás nevű hagyománytisztelő valami.

Pedig a szegénység évről évre pont ugyanolyan mértékű, mint most. S a krisnások PR-akciója szánalmas, gyomorforgató. Az igazi segíteni akaró ember nem úgy segít, hogy közben a mellét veri agyonreklámozva saját magát.

Manapság kevés jó vallása maradt a fanatikus ballibeknek. Ott van még Iványi metodista felekezete és a krisnások, mára mindenki más "rosszá" vált. Azaz bocsánatot, a katolikusok részben jók: magyar részük "rossz", míg az eretnek vatikáni celeb Francisco Wurst "jó".

 

12 comments:

  1. Kedves MaxVal!

    Akkor Ön szerint abban a kilométeres sorban jóltáplált ballibek állnak propagandacélből, hogy lefotózhassák őket, aztán mikor elkattant a fényképezőgép, szétszéledtek?

    ReplyDelete
  2. Ez a te verziód? Nem, nem hiszem, hogy így lenne.

    ReplyDelete
  3. Kérdem: Ezt állítja vagy nem?

    Mert ha nem ezt állítja, akkor miről szól ez a cikk.

    Hogy miért nem titokban osztogatják a kaját a krisnások a nyomorultaknak?

    Egyébként ezzel a mellébeszéléssel meg visszakérdezgetéssel egyre jobb fideszes kezd lenni.

    Még címeres államtitkár is lehet Önből.

    ReplyDelete
  4. Magyarázd már el, hogy miért áll sorba az a rengeteg "nem éhező" ember a téli hidegben.

    ReplyDelete
  5. Mert szegények, s egy megspórolt ételköltség segít nekik.

    ReplyDelete
  6. Értem, tehát aki képes órákig szégyenkezve sorbanállni a hidegben egy 300 forintos kajáért az nem éhező és nincs értelme rajta segíteni. Jézus tanította neked ezt a hozzáállást, álkereszténykém?

    ReplyDelete
  7. Nem a segélykérőkkel van baj, hanem a gyomorforgató segélyosztókkal.

    ReplyDelete
  8. Számomra nem az a gyomorforgató aki segít, hanem az aki gyomorforgatónak hívja azokat, akik tesznek is valamit. Tehát például te vagy egy gyomorforgató, szánalmas féreg. De ízlések és pofonok.

    ReplyDelete
  9. Sokan segítenek úgy, hogy közben nem verik a mellüket. Ez nem segítés itt, hanem kampányakció.

    ReplyDelete
  10. A krisnások nem verik a mellüket. Hogy a nem kormánypárti média lehozta még nem lesz mellverés. Hogy az ellenzék rászállt ugyancsak nem az ő hibájuk. Ha mellverve osztanák az ételt (nem teszik), akkor is többet tettek mint te, gyomorforgató fasz.

    ReplyDelete
  11. Max! Nincs az a lepukkant hajléktalan, aki órákig képes lenne végig állni azt a sort, ha nem lenne igazán éhes... Nemcsak a megalázó helyzet miatt, hanem a mentális állapotuk miatt is. Ráadásul a krisnások nem is annyira a magyar gyomornak kedves ételt osztanak, hanem inkább a télen elérhető legegészségesebbet, gyalult édeskáposztát, sárgarépát, almát citrommal meglocsolva. Holott valójában az áthült, beteg SZEGÉNYEKNEK marhahúsből főtt forró húsleves kellene, rengeteg zöldséggel és tésztával, hogy némi erőt gyűjthessenek. Ezt az akciót reklámnak nevezni.... Minősíteni sem tudom...
    Ez egy felületes és gonosz poszt - meg vagyok döbbenve, ez nem jellemző rád. Ha a krisnásokról rossz a véleményed, akkor írd le, külön, pontokba szedve, tényekkel alátámasztva... De ne írkájl egy ételosztó akcióról hülyeségeket, mert így, azok akik megtehetnék, hogy többször, több helyen megfelelő ételt adnak a rászorulóknak, felmentve érzik magukat azért, mert ezt NEM teszik meg!
    Iványiékat pedig egyáltalán ne keverd ide, részint, mert a kormányzat nem ismeri el a metodista egyházat, így támogatást sem kapnak, s ha valaki tett a leszakadókért, akkor Iványi Gábor és a csapata nagyon sokat tettek! Mind az iskolájukkal, mind a hajléktalan gondozással... Amikor még volt rá lehetőségük, a Váci úti kiüresedett gyárakban nyitottak un. utca melegedőt... Na erről mesélhetnék, mennyire remek megoldás volt. Mindenki bement a fagy elöl, mert bevihették pl. a kisállataikat, nem szabályozott rendben kellett ki- be járniuk s sorolhatnám...

    Még egyszer mondom: ez egy rettenetes poszt! Nézz utána annak inkább, hogy mit tehetnének az egyházak ebben a hidegben az elesettekért - amit nem tesznek meg! Imádságtól még nem lakott jól senki!

    ReplyDelete
  12. Mert lusták az asszonyok otthon főzni. Azért!

    ReplyDelete